Hoe Kunnen We De Borstgroei Stimuleren Op Een Natuurlijke Manier?

Natuurlijke Borstvergroting in 3 Stappen!

Een natuurlijke borstvergroting kan een goedkoper en veiliger alternatief zijn voor het groter maken van de boezem. Het kan in de meeste gevallen even effectief zijn. En zal ook geen problemen veroorzaken, zoals borsten die gaan hangen of niet gelijk zijn aan elkaar. We gaan daarbij vooral de mechanismen die de borstgroei in gang zetten, gaan stimuleren.

Daarom maken we bij een natuurlijke borstvergroting vooral gebruik van middelen die het borstweefsel gevoeliger gaat maken voor vrouwelijke hormonen. Dat wil niet altijd zeggen dat de vrouwen die een natuurlijke borstvergroting willen krijgen, dan ook te weinig oestrogeen hebben.

De grootste reden waarom de ene vrouw grotere borsten heeft dan de andere is omdat het borstweefsel sneller gaat reageren op oestrogeen. Of op andere hormonen die met oestrogeen samenwerken. Het kan dus perfect zijn dat de oestrogeenwaarden in het lichaam volledig normaal zijn. Maar dat we toch vinden van onszelf dat de borsten te klein zijn. En we dus een natuurlijke borstvergroting willen ondergaan.

Het grote voordeel van een natuurlijke borstvergroting

Een natuurlijke borstvergroting heeft één groot voordeel. We gaan niet meteen van maandag op dinsdag een grote boezem krijgen. Daarom zal de omgeving niks merken van onze inspanningen. Mensen die ons enkele weken of maanden niet hebben gezien zullen dat natuurlijk wel merken. Maar onze directe omgeving zal niet merken dat we een natuurlijke borstvergroting ondergaan.

Dat zal heel wat beter aanvoelen dan siliconen. Omdat we dan vaak te maken krijgen met negatieve commentaar van andere (jaloerse) vrouwen. Maar ook te maken kunnen krijgen met seksistische boertige commentaar van mannen.

De prijs is ook een stuk lager. Voor een chirurgische ingreep kunnen we rekenen op minstens € 3000. Terwijl we met een natuurlijke borstvergroting voor nog geen € 20 reeds een degelijk resultaat zullen zien.

Het vergroten van de boezem zal dan ook geleidelijk aan gebeuren. Wanneer we tevreden zijn met het resultaat kunnen we dan ook gewoon stoppen met het gebruik van deze middelen.

Daarnaast moeten we ook de pijn niet ondergaan die bij een operatie gepaard gaat. In combinatie met het lange herstel na zo’n ingreep.

Wat kunnen we gebruiken?

Er zijn een aantal middelen die kunnen helpen bij een natuurlijke borstvergroting. Deze zijn zeer effectief en werken hoofdzakelijk in op de vrouwelijke hormonen. Ze zullen ofwel de balans herstellen tussen de verschillende hormonen. Of zullen het borstweefsel sneller doen reageren op het aanwezig oestrogeen.

Dat is dan ook de meest voorkomende reden waarom vrouwen kleinere borsten hebben. Ze hebben niet zo zeer een tekort aan het vrouwelijk hormoon. Maar het borstweefsel gaat er minder snel op reageren.

Fenegriek

Fenegriek is misschien wel het best bekend om een natuurlijke borstvergroting te bekomen. Je vindt enorm veel verhalen op het internet van vrouwen die met fenegriek hun borstomvang groter maken. Het is ook wetenschappelijk aangetoond dat het een groot aantal voordelen kan bieden voor vrouwen.

Hoe helpt fenegriek?

De natuurlijke borstvergroting door fenegriek supplement zal worden bekomen door verschillende processen te stimuleren.

Melkklieren stimuleren

Zo zal het eerst en vooral zorgen voor een verhoogd prolactine. Prolactine is het hormoon die de aanmaak van melk (bij vrouwen die borstvoeding geven) zal helpen in gang zetten. Deze verhoging van het prolactine zal ervoor zorgen dat de melkklieren in het borstweefsel gaan opzwellen of groter worden. Dat zal zorgen voor een grotere borstomvang.

Borstweefsel gevoelig maken voor oestrogeen

Daarnaast zal dit kruid helpen om de borsten sneller te doen reageren op oestrogeen. De plant bevat fyto-oestrogenen. Deze fyto-oestrogenen zullen helpen om de groei van het borstweefsel te stimuleren. En zal uiteindelijk leiden tot een natuurlijke borstvergroting.

DHT blokkeren

Een derde mogelijk mechanisme is het blokkerend effect op het hormoon DHT. DHT of dihydrotestosteron is een afgeleide van testosteron. Het wordt gemaakt uit het testosteron en is verantwoordelijk voor meer androgene eigenschappen dan testosteron zelf.

DHT kan er op die manier voor zorgen dat de borsten kleiner worden, of minder gaan groeien. Vooral dan door zijn sterke androgene eigenschappen. Door dit hormoon te blokkeren wordt vermoedelijk ook de groei van het borstweefsel gestimuleerd.

Dit waren de mechanismen die fenegriek supplementen in staat stellen om het borstweefsel te stimuleren en op die manier een natuurlijke borstvergroting kunnen helpen bekomen.

Andere gebruiken van fenegriek

Hoewel fenegriek zeker niet alleen gebruikt wordt voor het bekomen van een natuurlijke borstvergroting.

De DHT blokkerende eigenschappen kunnen worden ingezet bij haaruitval. Vaak ook een gevolg van dihydrotestosteron. Of bij mannen met een vergrote prostaat. Een vergrote prostaat is ook vaak het gevolg van teveel DHT.

Het wordt ook gebruikt om de bloedsuiker te verlagen. Maar mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap. Het ontspannend effect op de baarmoeder zou er kunnen voor zorgen dat er een miskraam optreedt.

Dong Quai

Dong Quai is een typisch middel voor vrouwen. Het heeft zeker niet alleen de eigenschap om een natuurlijke borstvergroting te helpen bekomen. Maar kan gebruikt worden door vrouwen van alle leeftijden. Omdat het zowat voor elk typisch vrouwenprobleem kan worden ingezet. Het is naast fenegriek één van de meest gebruikte middelen bij vrouwen.

Hoe het Dong Quai bij een natuurlijke borstvergroting?

Wanneer we praten over de natuurlijke borstvergroting. Dan is de werking te vergelijken met die van fenegriek. Dong Quai zal ook het borstweefsel gevoeliger gaan maken voor het aanwezige oestrogeen. En zal op die manier helpen om de boezem groter te maken.

We moeten hier wel meteen melden dat vrouwen die bloedverdunners nemen dit middel zeker niet mogen gebruiken. Dong Quai heeft bloedverdunnende eigenschappen. En kan in combinatie met andere medicijnen ernstige bijwerkingen veroorzaken, zoals hoge bloedingen.

Ook vrouwen die last hebben van hevige menstruatiebloedingen dienen voorzichtig te zijn. Het Dong Quai supplement wordt beter niet gebruikt wanneer we hiermee te maken hebben.

Andere gebruiken Dong Quai

Zoals we reeds hebben gezegd wordt dong quai gebruikt door vrouwen van alle leeftijden. Zeker niet alleen door vrouwen die een natuurlijke borstvergroting willen krijgen.

Het kan worden ingezet tijdens de menopauze. Omdat het zal helpen om een tekort aan oestrogeen te compenseren. Doordat het kruid zelf lichte oestrogene effecten heeft.

Datzelfde kan worden gesteld bij vrouwen die last hebben van PMS of premenstrueel syndroom. Zo zal het bepaalde symptomen kunnen onderdrukken. Zoals opvliegers, schommelde gemoedstoestand, krampen en onregelmatige menstruatiecyclussen kunnen worden aangepakt door dit middel te gebruiken.

Volgens de oude Chinese geneeskunde helpt het supplement ook bij onvruchtbaarheid. Omdat het zowel de teelballen als de eierstokken gaat stimuleren.

Saw Palmetto

Saw Palmetto borstgroei stimuleren

Saw Palmetto wordt ook steeds meer in verband gebracht met een natuurlijke borstvergroting. Alleen hebben we hier een meer specifieke werking op het dihydrotestosteron of DHT. Zo zal Saw Palmetto ervoor zorgen dat het DHT gehalte omlaag wordt gebracht. En daardoor ook zal helpen om een natuurlijke borstvergroting te bekomen.

Het zal dus in tegenstelling tot fenegriek en dong quai er niet voor zorgen dat de borsten sneller gaan reageren op oestrogeen. Al zal dit onrechtstreeks wellicht wel het geval zijn. Door het dalend DHT gehalte worden er meer oestrogeengerelateerde processen gestimuleerd. Zoals de groei van de borsten.

Balans tussen de hormonen herstellen

Een belangrijke functie van saw palmetto supplement is het in balans brengen van de hormonen. Wanneer die wordt verstoord door het dihydrotestosteron in het lichaam natuurlijk.

Een teveel aan androgene stimulering in het lichaam, zal automatisch leiden tot kleinere borsten bij vrouwen. Maar kan ook andere problemen zoals een onregelmatige menstruatie of een te hoog libido met zich mee brengen.

Ook de vruchtbaarheid kan worden aangetast wanneer we te maken hebben met een verkeerde balans tussen onze verschillende hormonen.

Ook goed voor sommige mannen

Saw palmetto zal dit dus helpen in balans brengen. Al zijn er voor mannen ook heel wat positieve dingen te vertellen over deze plant. Zo zal het onder andere helpen bij mannen die te maken krijgen met kaalheid.

We kunnen hier meteen bij zeggen, dat saw palmetto geen wondermiddel is bij mannen die kaal worden. Wel zal het verloop van het kaal worden, vertraagd worden. We zullen dus minder snel haar verliezen wanneer we saw palmetto supplement gebruiken.

Er zijn echter ook gevallen bekend waar de haaruitval volledig gestopt werd bij mannen. De haren zullen er echter niet door terug groeien. Enkel de haaruitval wordt vertraagd.

[bctt tweet=”Natuurlijke #borstvergroting met #Fenegriek #Dongquai of #Sawpalmetto” username=”naturelz_be”]

Besluit

Om een natuurlijke borstvergroting te bekomen kunnen we dus gebruik maken van een aantal verschillende middelen. Deze zullen allemaal een specifieke functie vervullen in het lichaam. Fenegriek supplement en dong quai supplement zullen vooral helpen om het borstweefsel sneller te doen reageren op oestrogeen.

Terwijl saw palmetto supplement dan meer specifiek zich zal gaan richten op het verlagen van DHT of dihydrotestosteron.

Vrouwen met kleine borsten die willen een natuurlijke borstvergroting ondergaan hebben bijna altijd te maken met één van die twee problemen. Ofwel is het dihydrotestosteron of DHT die ervoor gaat zorgen dat de groei van het borstweefsel uitblijft.

Ofwel zijn het de borsten zelf die te weinig reageren op het aanwezige oestrogeen in het lichaam.

Deze drie middelen kunnen dus de twee meest voorkomende problemen bij vrouwen met iets kleinere borsten helpen verbeteren.